טאנינים מעודנים אשר משתלבים באופן מושלם, חומציות נעימה ולא תוקפת שהופכת רכה יותר עם הזמן ולאחר שהיין נושם. בהשוואה ליינות אחרים מבציר זה, שהיה חם במיוחד, מאסולינו ברולו 2017 הוא יין מעודן ואפילו מעט שברירי.
קל
מלא
חלק
עוקצני
יבש
מתוק
חומצי
פירותי
טוב לדעת
דירוג המבקרים
הולך טוב עם
גבינות רכות ומעודנות
טלה
עגל
עוף
פסטה
ברולו 2017 הוא בעל צבע אדום עם נטייה קלה לצבע גארנט (חום כתמתם), לאט וברכות הוא מגלה את ארומות הקסיס, פירות יער אדומים ושזיף אקזוטי. לאחר שהיין קצת נושם עולים אל פני השטח ארומות התבלין ואדמה. גם בחך ניתן להבחין בעדינות ומעודנות של היין הזה, בעל גוף מלא עם טעמי פירות יער אדומים, עלי כותרת של ורדים, נגיעות מנטה ורמזים של קינמון.
טאנינים מעודנים אשר משתלבים באופן מושלם, חומציות נעימה ולא תוקפת שהופכת רכה יותר עם הזמן ולאחר שהיין נושם. בהשוואה ליינות אחרים מבציר זה, שהיה חם במיוחד, מאסולינו ברולו 2017 הוא יין מעודן ואפילו מעט שברירי.
מאסולינו ברולו 2017 מורכב מענבי נביולו אשר מגיעים מ- 5 כרמים שונות בבעלות יקב מאסולינו, הכרמים נמצאות בשני כפרים- סארלונגה ד'אלבה וקאסטיליונה פאלטו. יין זה נעשה בהקפדה יתרה, כפי שנעשים כל יינות היקב, כאשר בכל בציר ישנו שילוב של הכרמים בהתאם לאיכות הגידול בבציר הספציפי.
ייצור יין בסגנון הזה נותן ספקטורם רחב של טעמים אשר מביאים לידי ביטוי בצורה הטובה ביותר את טעמי הבציר ואת סגנון היקב. טבעו המורכב של בלנד זה מייצג סגנון מסורתי של יין הברולו ובא לידי ביטוי בצורה מושלמת בבצרים חמים, כפי שהיה בציר 2017. היין מתיישן מינימום של 30 חודשים בחביות עץ אלון ומינימום של 12 חודשים לאחר הבקבוק במרתפי היקב.