
יין בעל גוף בינוני עד מלא, מסעיר וסוער שנותן תחושה חמה ועם זאת אלגנטי וחלק, בעל טעמי פרי אדום, נגיעות של ליקריץ' ושקדים מולבנים. אפטר מאוזן ונעים שמתפתח ככל שהיין נושם.
קל
מלא
חלק
עוקצני
יבש
מתוק
חומצי
פירותי
טוב לדעת
דירוג המבקרים
הולך טוב עם
בקר
בשר צייד
בשרים קרים ונקניקים

גבינות רכות ומעודנות
טלה
ג'יגונדס לה ריינג'ס 2018 בכוס מראה נגיעות של צבע גארנט כתמתם עם אדום יותר דומיננטי ומפתה. מיד עולות ארומות הפרי מהכוס, דובדבנים בשלים תופסים את מקומם בראש ואליהם נוספים נגיעות של ליקריץ', שקדים מולבנים ואדמת יער.
בחך מתקבל יין בעל גוף בינוני עד מלא, מסעיר וסוער אשר נותן תחושה חמה ועם זאת אלגנטי וחלק, בעל טעמי פרי אדום, בדגש על דובדבנים ופטל, כשגם בחך ישנן נגיעות של ליקריץ' ושקדים מולבנים. אפטר מאוזן ונעים שמתפתח ככל שהיין נושם.
ג'יגונדס לה ריינג'ס מורכב 80% ענבי גראנש ו- 20% ענבי סירה, כאשר הרכב האדמה בכרמים הוא שילוב של חימר אדום עם אבני אדמת סחף על טרסות או מדרון גבעות כולם בעלי מפנה דרומי וחשיפה טובה לשמש.
מיד לאחר הבציר הענבים עוברים אל היקב, שם ראשית מורידים את הגבעולים ולאחר מכן הענבים עוברים ריסוק וישר לתוך מיכלי פלדת אל חלד לתסיסה אלכוהולית של 10 ימים , מיד לאחר מכן 8-10 ימים של השרייה. לאחר שטיפה ודחיסה היין עובר תסיסה מולולקטית במיכלי פלדת אל חלד. היין מתיישן במיכלים לתקופה של 12 חודשים, זאת בכדי להשאיר ולחדד את טעמי הפרי הטבעיים ואת ארומות הפרי.