היין נפתח עם אישיות אקזוטית, הארומות המורכבות של היין הן פתיח נהדר למה שהיין נותן בחך, גוף בינוני נוטה למלא, חריפות קלה ומרעננת אשר מובילה לפירותית מתפרצת, פיניש ארוך.
קל
מלא
חלק
עוקצני
יבש
מתוק
חומצי
פירותי
טוב לדעת
דירוג המבקרים
הולך טוב עם
גבינות רכות ומעודנות
טלה
עגל
עוף
פסטה
מארנגו ברולו 2016 יודע איך לבטא באופן מושלם את אופיו המיוחד של ענב הנביולו. היין נפתח עם אישיות אקזוטית באופן מסויים עם רמזים של פלפל לבן מרוסק, פרחי סיגלית מעוכים, שורש ליקריץ' ונגיעות של ציפורן וקינמון אשר נוצצים להם ככל שהיין נפתח ומתפתח.
הארומות המורכבות של היין הן פתיח נהדר למה שהיין נותן בחך, גוף בינוני נוטה למלא, חריפות קלה ומרעננת אשר מובילה לפירותיות מתפרצת, טאננים בעלי נוכחות אשר נותנים כוח ומבנה ליין בשילוב עם חומציות ברמה אידאלית ורכה, פיניש ארוך שמשאיר טעם של עוד…
ענבי הנביולו אשר מרכבים את הברולו הזה של מארנגו מגיעים מ- 4 כרמים שונים באזור לה מורה- סראדינארי, פוסאטי, בויולו, רונקאליה. הענבים נבצרים ועוברים תסיסה בנפרד, זאת בכדי לשמר את המאפיינים המעודנים של כל כרם. לאחר מכן מחברים את היינות בכדי שיעברו יישון ביחד.
היין מתיישן מינימום 24 חודשים בחביות ומינימום 12 חודשים לאחר הבקבוק ביקב. יין קלאסי עם אישיות אקזוטית.